Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


1. Idéskiss

Har ni en idé som ni vill testa mot oss? 

Svara på våra frågor om er projektidé! För att vi ska ha möjlighet att få en snabb blick över er projektidé och om det passar in i vår strategi så vill vi be er att svara på dessa frågor.

För att kunna svara på alla frågor krävs att ni tittat på kortversionen av vår strategi. När ni läst strategin fortsätter ni med att ladda hem frågeformuläret som ni hittar via denna länk. Behöver ni hjälp med att fylla i formuläret är det bara att kontakta oss.

Fyll i formuläret och maila det till kansli@upplandsbygd.se så återkommer vi!

 

När ni skickat in er idéskiss hjälper vi er att utforma ett bra projekt utifrån er idé och de möjligheter som vi kan erbjuda. Vi kan hjälpa er att eventuellt förbättra er projektplan så att det tydligt framgår vad som ingår i projektet och vilka delar av insatsen som eventuellt kommer att finansieras på annat sätt. Det kan också handla om att formulera tydliga och mätbara mål samt säkerställa hållbarheten i projektidén. Vi hjälper er med att tydliggöra vad ni ska göra, vad ni inte ska göra och därmed vad ni får göra.

Hur lång tid det tar från en idéskiss skickas in till Leaderkontoret till att Jordbruksverket godkänner projektet varierar från fall till fall, men historiskt har vi sett att det kan ta i snitt ca 14 månader. Observera att det är ett snitt baserat på Upplandsbygds projekt, stora som små. För mindre projekt där man lyckas väl med sin idéskiss, projektplan och ansökan är tiden kortare.


Visa navigering