Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


ÅTERVINNARNA

I detta nätverk ingår aktörer med intresse för klimatanpassning av verksamheter, hållbar livsmedelsproduktion, kretsloppslösningar samt klimatsmarta energilösningar. Nätverket jobbar med de globala målen nummer 2, 6, 7, 11 och 13.

    

LÄS MER OM ÅTERVINNARNAS VISION FÖR FRAMTIDEN OCH VILKA FRÅGOR SOM NÄTVERKET HAR ARBETAT MED TIDIGARE HÄR!

ÄR ÅTERVINARNA RÄTT NÄTVERK FÖR DIG?

  • Vill din organisation arbeta med att stärka förutsättningarna för en hållbar livsmedelsproduktion i Upplandsbygd (Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Östhammars kommuner)?
  • Vill ni arbeta med att klimatanpassa er verksamhet och är intresserade av nya lösningar för hållbar energiförsörjning och miljövänlig mobilitet?
  • Vill ni hitta spännande samarbetspartners och arbeta för att organisationer på landsbygden och i staden samverkar bättre? 
  • Tycker ni att de fem globala hållbarhetsmålen ovan är viktiga att arbeta med på lokal nivå?
 

SVARADE DU JA PÅ NÅGON AV OVANSTÅENDE FRÅGOR? 

VAD KUL! DÅ PASSAR NI JÄTTEBRA IN I ÅTERVINNARNA

 

OK, men vad innebär det att ingå i nätverket?

NYA KONTAKTER. Ni får ingå i ett nätverk av organisationer som brinner för och arbetar med samma hjärtefrågor som ni. Medverkan är helt kostnadsfritt och ni deltar bara på de aktiviteter som ni själva vill delta på.

NY KUNSKAP OCH INSPIRATION. Ni får lära er mer om hur organisationer kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå. Ni kommer att bli inbjudna till inspirerande temakvällar och nätverksträffar och kan själva vara med och påverka innehållet på dessa träffar.

RESURSER OCH PÅVERKAN. Ni får veta mer om vilka resurser som finns för att stötta lokala initiativ för en hållbar utveckling och får möjlighet att skapa nya samarbeten.

 

VILL NI VETA MER OCH ANMÄLA INTRESSE ATT INGÅ I NÄTVERKET ÅTERVINNARNA?

Skicka ett mail till my.sellberg@upplandsbygd.se

Gå med i nätverkets facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/2346210542310640/


Visa navigering