Sök på webbplatsen

Sök på webbplatsen


INKLUDERARNA

I detta nätverk ingår aktörer med intresse för social hållbar utveckling, att skapa nya mötesplatser, att höja människors livskvalité och stärka deras möjlighet att påverka den lokala utvecklingen. Nätverket jobbar med de globala målen nummer 3, 4, 5 och 10.

   

LÄS MER OM INKLUDERARNAS VISION FÖR FRAMTIDEN OCH VILKA FRÅGOR SOM NÄTVERKET HAR ARBETAT MED TIDIGARE HÄR!

ÄR INKLUDERARNA RÄTT NÄTVERK FÖR DIG?

  • Vill din organisation arbeta med att skapa en socialt hållbar utveckling på landsbygderna i Upplandsbygd (Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Östhammars kommuner)?
  • Brinner ni för att höja människors livskvalité i mindre samhällen och skapa nya mötesplatser?
  • Vill ni hitta nya spännande samarbetspartners för att tillsammans ta fram nya lösningar på samhällsproblem och att ge människor större kunskap om hur de kan påverka den lokala utvecklingen?
  • Tycker ni att de fyra globala hållbarhetsmålen ovan är viktiga att arbeta med på lokal nivå?

SVARADE DU JA PÅ NÅGON AV OVANSTÅENDE FRÅGOR?

VAD KUL! DÅ PASSAR NI JÄTTEBRA IN I INKLUDERARNA

 

OK, men vad innebär det att ingå i nätverket?

NYA KONTAKTER. Ni får ingå i ett nätverk av organisationer som brinner för och arbetar med samma hjärtefrågor som ni. Medverkan är helt kostnadsfritt och ni deltar bara på de aktiviteter som ni själva vill delta på.

NY KUNSKAP OCH INSPIRATION. Ni får lära er mer om hur organisationer kan arbeta med de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå. Ni kommer att bli inbjudna till inspirerande temakvällar och nätverksträffar och kan själva vara med och påverka innehållet på dessa träffar.

RESURSER OCH PÅVERKAN. Ni får veta mer om vilka resurser som finns för att stötta lokala initiativ för en hållbar utveckling och får möjlighet att skapa nya samarbeten.

 

VILL NI VETA MER OCH ANMÄLA INTRESSE ATT INGÅ I NÄTVERKET INKLUDERARNA?

Skicka ett mail till my.sellberg@upplandsbygd.se

Gå med i nätverkets facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/712054745933116/


Visa navigering